Atlıkonak İlkokulu
ATLIKONAK MAH. ATLIKONAK KÜME EVLERİ ATLIKONAK ILKOKULU BLOK NO 3 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
yok

VİZYON

Vizyonumuz; her yerde ve her zaman başarı odaklı, gelecek için şimdiden hazır, 21. Yüzyılın; Yaratıcı ve hayal gücü zengin, dünyaya uyumlu, problemlere çözüm üreten, girişken, vatansever, kendini geliştiren, üretmeyi seven, ahlaklı, enerjik, öğrenmeyi seven ve öğrenmek için çabalayan bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında yer almak ve uluslararası düzeyde projeler geliştirerek adını duyurmaktır.

MİSYON

.Misyonumuz; Atatürk ilke, inkilap ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıklara saygı duyulan bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih odağı olan, ülke geleceğine olumlu ve geleceğimizi destekleyici katkılarda bulunacak; Üretken, yaratıcı ve düş gücü zengin, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En verimli ve yararlı öğretim yöntem-teknikleriyle birleştirilmiş, imkanlar ölçüsünde teknolojiden yararlanarak, yabancı dil katkılı ve birey merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

.
Öğretim Şekli :ikili öğretiim